خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
خورش قیمه یکی از غذاهای مرسوم در برنامه غذایی خانوادههای ایران است. تهیه قیمه نسبت به قرمه سبزی یا فسنجون، راحتتر است اما پخت یک قیمه خوش طعم و خوش رنگ (سرخ) رازهایی دارد
مثل یک آشپز حرفه ای برنج بپزید
قیمه ,خورش ,خوشمزه ,جا ,افتاده ,خوش ,تهیه قیمه ,العاده خوشمزه ,فوق العاده ,سبک خاص ,جا افتاده
درباره این سایت